Cancel Preloader
Nieuwe Makelaars Oktober 2022

Word vandaag nog lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen, oftewel de NVM en sluit je aan bij ruim 4.400 succesvolle vakgenoten.

Lid zijn van NVM biedt je direct deze voordelen:

Toegang tot unieke database

De objectendatabase biedt uitgebreide informatie, met zelfs de historie tot diep in de jaren 70. Met de exclusieve tools maak je daarmee de beste rapportages om gedegen advies te kunnen geven.

Actieve belangenbeharting

Als grootste vereniging van makelaars en taxateurs heeft NVM een actieve belangenbehartiging op landelijk én regionaal niveau.

Gratis juridisch advies

Bij de NVM heb je onbeperkt gratis eerstelijns juridische telefonische ondersteuning voor je dagelijkse praktijk. Via onze ledennieuwsbrief houden we je vervolgens op de hoogte van de laatste actualiteiten.

Inkoopvoordeel en korting

Bij de NVM krijg je inkoopvoordeel op diverse producten en diensten zoals verzekeringen, kennis en opleidingen, mobiliteit, ICT, checks voor huurders en Wwft en bedrijfskundig advies.

Netwerkbijeenkomsten

Leden van NVM houden heel laagdrempelig op verschillende manieren hun kennis up-to-date. Denk daarbij aan verschillende evenementen die exclusief voor NVM-leden georganiseerd worden zoals grootse ledencongressen en specialistengroepen.

Sterk A-merk

Als NVM-lid maak je bovendien onderdeel uit van hét sterke A-merk. Door middel van campagnes en zichtbaarheid in de media is NVM dagelijks zichtbaar.

Wie kan lid worden van de NVM?

Niet iedereen mag zich NVM-makelaar noemen. De NVM stelt kwaliteitseisen aan haar leden. Dat betekent dat je als toekomstig NVM-makelaar of taxateur over voldoende kennis van het vak moet beschikken en die kennis moet bijhouden. Deze kennis kun je opdoen bij verschillende opleidingsinstituten, waaronder bij de Academie voor Vastgoed.

Daarnaast werken NVM-makelaars volgens de NVM Erecode. Deze vormt een garantie voor de basiskwaliteit van ieder NVM-lid. Vast onderdeel van de aanvraagprocedure vormt de screening van je CV en persoonsgegevens op juistheid en transparantie. Alle aanvragen worden daarom beoordeeld door de Commissie Lidmaatschapszaken.

Pas wanneer je aan alle vereisten voldoet wordt je aanvraag gehonoreerd. Daarna mag je je met recht en trots NVM-makelaar of NVM-taxateur noemen.

Andre Grondsma – Er is nu meer te doen dan alleen huizen verkopen

Jan Michel Otter – NVM biedt zekerheid in mindere tijden

LodeVie makelaardij en taxatie: met een NVM-logo ben je voor opdrachtgevers een betrouwbare partij

Diederik Smeets: NVM heeft slagkracht om mooie diensten te ontwikkelen

Vragen over het lidmaatschap?

Wanneer je meer wilt weten staan we je graag persoonlijk te woord. Neem daarvoor contact met ons op secretariaat@nvmlimburg.nl