Cancel Preloader

Aankoopmakelaar

Het woord “aankoopmakelaar” zegt het al: het is het hebben van je eigen makelaar als koper. De makelaar die aan jouw kant staat gedurende het gehele aankooptraject.
Een makelaar die naast je staat bij het kopen van een woning, je beschermt en ontzorgt gedurende alle stappen in het proces. Tegenover ons staat namelijk een makelaar van de verkopende partij en zal voor zijn opdrachtgever het maximale eruit proberen te halen.
En wij doen dat voor U als koper.

Wat houdt begeleiding op niveau in bij Meulendijks Makelaardij?

  • Professionele expertise
  • Persoonlijke benadering
  • Uitstekende service
  • A tot Z begeleiding

Koop je droomhuis zonder zorgen. Vul het formulier in en wij helpen je verder.

Droomhuis kopen zonder zorgen

Bij Meulendijks Makelaardij begrijpen we dat het kopen van je droomhuis een spannende en belangrijke stap is in je leven. Bij Meulendijks Makelaardij streven we ernaar om het kopen van jouw droomhuis zo zorgeloos mogelijk te maken. Met professionele begeleiding, zorgvuldige inspecties, ondersteuning bij onderhandelingen, transparante communicatie en nazorg en afwikkeling, kun je met vertrouwen je droomhuis kopen zonder zorgen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

Meulendijks Makelaardij

Als aankoopmakelaar streven we naar begeleiding op niveau voor onze klanten. Dit betekent dat we hoogwaardige dienstverlening bieden die aansluit bij de wensen en behoeften van onze klanten. Wat houdt begeleiding op niveau in bij Meulendijks Makelaardij?

Aankoopbegeleiding

Tijdens een oriënterend gesprek kaderen wij samen met jou de woonwensen en mogelijkheden. We bekijken het aanbod (wat is en wat gaat komen) om te kijken of deze woning genoeg boxjes voor je afvinkt.
Is dat een “ja”? Dan plannen we samen een bezichtiging in en gaat jouw aankoopmakelaar Roy Meulendijks mee met je zodat jij gevoelsmatig de bezichtiging in kan gaan.
Roy zorgt voor de kritische blik op onderhoudstoestand, bouwkundige staat, bestemming, doelmatigheid, duurzaamheid en natuurlijk een realistische waarde in de huidige woningmarkt.

9.7

is de gemiddelde waardering van onze klanten

  • Professioneel
  • Goed bereikbaar
  • Eerlijk advies
  • Persoonlijk
  • Kennis en kunde

100%

Eerlijk advies

Meulendijks Makelaardij ONTZORGT in heel Midden-Limburg

Al meer dan 25 jaar actief op de woningmarkt