Cancel Preloader

Kennis van lokale huizenmarkt - Ervaring in onderhandelingen - Juridische kennis

Roy en Saskia hebben tezamen zo’n 40 jaar ervaring in de makelaardij. Zowel voor als achter de schermen. Vragen over de do’s and don’ts qua ligging, voorzieningen en uiteraard ook juridische en bouwkundige zaken kunnen we beantwoorden. Weten we het niet? Dan zoeken we het voor je uit.

Onze diensten

ZOEKSERVICE

Op onze website kun je vrijblijvend je zoekwensen achterlaten, je ontvangt dan het totale aanbod in de gewenste regio. Weet dat dit kader zwart/wit is, wellicht mis je hierdoor de woning die buiten de zoekeisen valt en toch binnen je dromen. Graag gaan we vrijblijvend het gesprek met je aan om de mogelijkheden voor een A tot Z aankoopbegeleiding door te spreken.

TAXATIES

Wij taxeren ook conform de eisen regelgeving van elke geldverstrekker, een zogeheten NWWI-taxatie. Of je nu een taxatie nodig hebt als je een woning hebt gekocht, je overwaarde wilt opnemen, een bouwdepot nodig hebt kunnen wij een taxatie verzorgen. Als je hier vragen over hebt of een prijsopgave wilt horen we het graag!

BOUWKUNDIGE ADVIES

Bouwkundig advies begint vaak met een grondige analyse van de behoeften en doelstellingen van een project, waarbij rekening wordt gehouden met diverse factoren zoals budget, functionaliteit, duurzaamheid en regelgeving. Vervolgens wordt er een gedetailleerd plan opgesteld dat de blauwdruk vormt voor de uitvoering van het project.

Een eigen makelaar en vertrouwenspersoon om het hele proces van zoeken tot uiteindelijk aankopen

te ondersteunen.