Cancel Preloader

Geef de economie een impuls met investeringen in woningbouw!

De overheid kan op elke mogelijke manier helpen door te investeren in die ruimte. Met geld, met tijd, met aandacht, met regelgeving. Hiermee kunnen we het woningtekort oplossen en toekomstbestendig doorbouwen aan Nederland. Want investeren in ruimte is goed voor Nederland, voor de economie, voor ons allemaal.

De Woningbouwalliantie wil met het Rijk de handen ineenslaan en de woningbouw benutten om de Nederlandse economie en ons woon- en leefklimaat een forse impuls te geven. De voorgestelde maatregelen zijn beschreven in het pleidooi ‘De crisis uit investeren met toekomstige woningbouw’ dat op 18 juni werd aangeboden aan de woordvoerders Bouwen en Wonen van de Tweede Kamer.

Meer informatie

Met de organische social media campagne Investeren in ruimte vragen een aantal organisaties uit de Woningbouwalliantie (NVM, Bouwend Nederland, Techniek Nederland, NEPROM, Aedes, NVB Bouw) aandacht voor de kansen die investeren in woningbouw Nederland biedt. De campagne wordt mede ondersteund door de onderstaande partijen. Meer weten? Kijk op www.woningbouw-alliantie.nl.

Meedoen met de campagne op social media?

Dat kan! Ga naar: investeerinruimte.nl
Hier staat een toolbox voor je klaar met afbeeldingen, video’s en voorbeeldteksten.