Cancel Preloader

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” css=”.vc_custom_1611220231820{background-color: #f5f8fa !important;}”][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=”” css=”.vc_custom_1553605425700{margin-top: 3% !important;margin-bottom: 5% !important;}”][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-6″][vc_single_image image=”18752″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_empty_space][/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-6″][vc_column_text]Jordy Kleemans is op de Ledenvergadering van NVM Business in Amersfoort d.d. 20 mei 2021 officieel benoemd als bestuurslid van NVM Business.

Jordy Kleemans is Head of Research & Consultancy bij Savills en gaat zich binnen het bestuur bezighouden met het proces voor het verder professionaliseren, verzamelen, verrijken, interpreteren en analyseren van de vastgoeddata van NVM Business.

Jordy Kleemans heeft Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven gestudeerd en heeft in 2013 zijn MRE-opleiding afgerond. Hij is zijn carrière gestart bij Annexum en heeft daarna diverse functies gehad bij Troostwijk. Jordy is sinds 2017 verantwoordelijk voor de Research & Consultancy afdeling van Savills. In deze rol is hij op dagelijkse basis bezig met het verder professionaliseren van vastgoeddata en bijbehorende analysetools.

“De komst van Jordy Kleemans is een waardevolle aanvulling binnen het bestuur. Het belang van data en datakwaliteit is groot bij NVM Business. Met zijn komst kunnen we onze leden en de markt nog beter van dienst zijn bij de diverse vastgoedvraagstukken“, aldus Sander Heidinga, voorzitter NVM Business[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”left” up=”17″ down=”15″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Het bestuur van NVM Business bestaat verder uit;

  • Sander Heidinga, voorzitter
  • Henri Boers, penningmeester
  • Sjoerd Meijers
  • Dionne Toenbreker

 

Over NVM Business

NVM Business is in Nederland de grootste coöperatieve vereniging van makelaars en taxateurs in onroerende goederen op het gebied van commercieel vastgoed. Zij geeft via educatie en research doelgerichte ondersteuning aan haar leden NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed – kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca – en bestaat uit ruim 900 makelaars en taxateurs, die zich onderscheiden door hun uitgebreide kennis van de regio’s waarin zij actief zijn.

Daarnaast zorgt zij voor belangenbehartiging richting overheid en politiek.

Het werkgebied van de aangesloten makelaars en taxateurs bestrijkt het hele land en heeft vanwege het internationale karakter van de sector impact tot ver buiten de landsgrenzen.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc van der Lee, woordvoerder NVM, 06-21477627 of via m.vanderlee@nvm.nl

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]