Cancel Preloader

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” css=”.vc_custom_1611220231820{background-color: #f5f8fa !important;}”][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=”” css=”.vc_custom_1553605425700{margin-top: 3% !important;margin-bottom: 5% !important;}”][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-6″][vc_single_image image=”18871″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_empty_space][/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-6″][vc_column_text]Nu de woningmarkt krap is, wordt de verschuiving richting het buitengebied steeds beter zichtbaar. Dat levert u als vastgoeddeskundige de nodige kansen, maar ook uitdagingen op.

De dynamiek in het buitengebied vraagt om actuele kennis en kunde. Om u hierover bij te praten organiseert de NVM vakgroep Agrarisch & Landelijk in samenwerking met de Academie voor Vastgoed het seminar ‘Wonen en werken in het buitengebied’.

In plenaire sessies en workshoprondes nemen specialisten zoals Niels Crooijmans en Richard van Baalen u mee langs de actualiteiten en is er uiteraard alle gelegenheid te netwerken met uw vakgenoten.

Zorg dat u er bij bent op vrijdag 12 november op het NVM-bureau in Nieuwegein.

Hier vindt u meer informatie over het programma en kunt u zich inschrijven.

Er worden 6 studie-uren toegekend voor alle kamers door NRVT en VastgoedCert. De kosten voor dit seminar bedragen € 195,- exclusief btw.

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”left” up=”17″ down=”15″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]