Cancel Preloader

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” css=”.vc_custom_1611220231820{background-color: #f5f8fa !important;}”][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=”” css=”.vc_custom_1553605425700{margin-top: 3% !important;margin-bottom: 5% !important;}”][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-6″][vc_single_image image=”18634″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_empty_space][/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-6″][vc_column_text]In verband met de maatregelen die de overheid heeft getroffen rondom COVID-19 zijn er beperkte bezichtigingsmogelijkheden. Potentiële kopers dienen er dus zeker van te zijn dat de woning, het appartement of bedrijfspand dat wordt bezichtigd een reële optie is om aan te kopen/huren. Wij vragen daarom aan onze leden om deze zelfcheck door potentiële kopers te laten invullen alvorens zij een afspraak maken voor een bezichtiging. Mede op basis hiervan kan een koper namelijk besluiten om het object te bezichtigen of dat het object toch niet helemaal aan de wensen voldoet.

Dat wij als beroepsgroep nog steeds de dagelijkse werkzaamheden kunnen blijven uitvoeren is een unieke positie, waar we met z’n allen ons best voor moeten doen om deze te behouden. Voorzitter Wonen, Lana Gerssen: “Wij vragen met klem aan onze leden om de RIVM-maatregelen, de branche breed opgestelde handreiking en de zelfcheck in acht te nemen zodat we nu – en in de toekomst – veilig kunnen blijven bezichtigen.”

De zelfcheck is net zoals de handreiking voor makelaars en taxateurs opgesteld samen met VastgoedPro en VBO. Download hieronder de zelfcheck voor potentiële kopers en de handreiking voor Makelaars en Taxateurs.

 

Download

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”left” up=”17″ down=”15″][button size=”medium” target=”_blank” hover_type=”default” text=”Zelfcheck Bezichtiging Tijdens COVID VBO NVM Vgpro 2021″ link=”https://nvmlimburg.nl/wp-content/uploads/2021/pdf/zelfcheck-bezichtiging-tijdens-covid-vbo-nvm-vgpro-2021.pdf”][vc_empty_space height=”12px”][button size=”medium” target=”_blank” hover_type=”default” text=”Handreiking makelaars en taxateurs 20 01 2021 ” link=”https://nvmlimburg.nl/wp-content/uploads/2021/pdf/handreiking-makelaars-en-taxateurs-20-01-2021.pdf”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]