Cancel Preloader

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” css=”.vc_custom_1611220231820{background-color: #f5f8fa !important;}”][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=”” css=”.vc_custom_1553605425700{margin-top: 3% !important;margin-bottom: 5% !important;}”][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-6″][vc_single_image image=”18921″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_empty_space][/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-lg-6″][vc_column_text]De NVM (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen) lanceert vandaag de nieuwe opzet van de NVM Open Huizen Dag 2021.

Op de speciale website www.openhuizendag.nl kunnen consumenten met vragen over hun woning, de waarde, de mogelijkheden van verduurzaming of het woningaanbod een persoonlijke afspraak maken, thuis of online, met een NVM-makelaar. Tijdens deze vrijblijvende afspraak beantwoordt de NVM-makelaar alle woonvragen en geeft de consument deskundig advies. De NVM Open Huizen Dag 2021 vindt plaats op zaterdag 2 oktober.[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”left” up=”17″ down=”15″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Chris van Zantwijk, bestuurslid van NVM vakgroep wonen en verantwoordelijk voor de nieuwe NVM Open Huizen Dag 2021 is enthousiast: “Als NVM-makelaars staan we voor deskundig advies over woonvragen. We hebben goed onderzocht wat de consument van ons verwacht. De uitkomst was duidelijk: persoonlijk contact, op maat, op de manier en op het moment dat het de consument past. Dat doen we in deze nieuwe opzet”.

Openhuizendag.nl

Via de website www.openhuizendag.nl kunnen consumenten vanaf vandaag eenvoudig online een afspraak regelen met de NVM-makelaar. Na ontvangst van de aanvraag, bevestigt de NVM-makelaar de afspraak. Dat kan bij de consument thuis zijn of online.

Gratis en op maat

In de nieuwe opzet van de NVM Open Huizen Dag staan de woonvragen van de consument centraal. Bij de aanvraag van de afspraak vermeldt de consument waar zijn specifieke interesse ligt. Hiermee kan de makelaar een persoonlijk advies op maat geven. Bij voorbeeld over de waarde van de woning, verduurzamingsmogelijkheden of het woningaanbod in de omgeving. Het advies is gratis en vrijblijvend.

Verantwoord

De situatie rondom Covid vereist nog steeds zorgvuldigheid en het vermijden van onnodige risico’s. Met deze aanpak zorgt NVM ervoor dat er geen massale huizenbezoeken en contacten plaats vinden. Deze vrijblijvende woningbezoeken maakten de eerdere NVM Open Huizen Dagen tot een groot succes. Woningbezitters kunnen zich nu op een verantwoorde manier persoonlijk en laagdrempelig laten informeren.

Over NVM

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. is opgericht in 1898. Met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De vereniging is georganiseerd rond drie gespecialiseerde vakgroepen: Wonen, Business en Agrarisch en Landelijk. De NVM behartigt de belangen van haar leden en het makelaarsvak en onderhoudt daarvoor contacten met alle betrokken partijen in het maatschappelijke en politieke veld.[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”left” up=”17″ down=”15″][/vc_column][/vc_row]