Cancel Preloader
Smartliving

De NVM gaat een samenwerking aan met Smart Living Society. ”En daar zijn we beiden trots op” volgens Marc Vervoort, manager Data en Innovatie en Rob Wierenga, voorzitter Smart Living Society die de overeenkomst tekenden.

“NVM-makelaars staan met beide benen op de grond en domineren de huizenmarkt van vandaag. Al hun werk levert een schat aan data op over de woningmarkt, maar ook over woonconsumenten. Eén van de taken van de NVM als brancheorganisatie is om vooruit te kijken. Hoe zal de makelaar van de toekomst zijn vak invullen en structureel van toegevoegde waarde blijven voor de woonconsument? Dat is één van de kernvragen.

De NVM heeft een afdeling Data & Innovatie, die met behulp van de makelaars van vandaag de makelaar van morgen helpen vormen. Samen met de Smart Living Society helpen we die toekomst op het gebied van Smart Living deels zelf te creëren” aldus Marc.

Rob: ,,We gaan gezamenlijk met de NVM de betrokkenheid rondom Smart Living groter maken door kennis te delen en het gebruik van smart producten binnen Nederlandse huishoudens te stimuleren.

Daarnaast zullen we de leden meenemen in de resultaten van de Smart Living Monitor. Dit rapport komt tot stand door de samenwerking van GfK en de Smart Living Society. Het geeft uitgebreide inzichten in de behoefte, het gebruik en de toekomstige wensen van Smart Home oplossingen.

Het rapport laat in detail inzichten zien waarmee we de makelaar kunnen helpen in het leveren van hun toegevoegde waarde. Daarnaast zullen we netwerk events organiseren waarin diverse onderwerpen rondom Smart Living ter discussie worden gesteld en de kennis tussen beide partijen worden vergroot.

De NVM en Smart living gaan hand in hand en alles wordt connected. Wij verbinden graag de twee werelden.”