Cancel Preloader
Gebouw882022 3

De NVM maakt de beslissing van Arthur Schellekens bekend, wegens persoonlijke omstandigheden per 1 april 2023 te stoppen als algemeen directeur van de NVM. Het bestuur betreurt maar respecteert zijn keuze en wenst Arthur alle succes bij de vormgeving en realisatie van zijn toekomstige ambities. De procedure voor de werving van een nieuwe algemeen directeur start op korte termijn. Het Dagelijks Bestuur neemt in de tussentijd de activiteiten waar en zorgt voor de uitvoering ervan.

Peter Brussel, algemeen voorzitter NVM over het besluit van Arthur Schellekens: “Arthur heb ik leren kennen en waarderen als een professionele bestuurder met veel gevoel en betrokkenheid bij onze vereniging. Als NVM gaan we hem missen. Dat is een oprecht compliment aan Arthur voor alles wat hij voor de leden en het bureau heeft betekend. Op dat fundament bouwen wij uit overtuiging verder aan de positie en waarde van de NVM in de vastgoedmarkt.”

Arthur Schellekens: “In de afgelopen drie jaar hebben we met elkaar veel bereikt. De NVM is een fantastische club die staat als een huis. Dat resultaat is  een inspanning van het hele team. Ik bedank de leden, de Ledenraad, het Algemeen Bestuur, het managementteam en alle collega’s voor de prettige samenwerking. Ik ga mij bezinnen op nieuwe activiteiten en wens jullie allemaal alle goeds.”